Acuzaţii

– luare de mită (a cerut de la nişte oameni de afaceri 60.000 de euro, pentru a le oferi lucrări la Centrul Cultural al Palatelor Brâncoveneşti)
– spălare de bani
– abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
– constituire a unui grup infracțional organizat

Situaţie juridică

– inculpat, arestat preventiv, ulterior pus sub control judiciar

sursa foto: jurnalul.ro

8 thoughts on “Sorin Oprescu / primar Bucureşti – USL (independent)

 1. – Acest pseudodoctor, este cel mai bogat personaj (in NUMERAR), cu cetatenie romana ! ***- tatal lui, viitorul Generalul de Hirsch-Oprescu, era mana dreapta a ***lui Nikolsky (venit din URSS dupa ’44 si pus sef al sigurantei de stat). Acest ofter Hirsch- Oprescu, a omorat romani anticomunisti (legionari), in Mintii Carpati !
  – A talharit peste 150 MIL euro, doar de la parodia de Arena Nationala.
  – Din granitul de cateva sute de ha suprafata (dintre P-ta Victoriei si Ambasada Chinei) 1 buc granit= 12 lire sterline in Anglia (cf unui arhitect roman de acolo), si-a tras alte sute de MIL euro.
  – Progenitura lui, este distribuitor de medicamente si dezinfectati in Buc. iar Spitalele lui sunt (dupa lege), sub Primaria Buc. (adica tasu’).
  – Mp de pista de blciclisti din Buc., este PESTE pretul bulgarilor dat pt autostrada !
  – Oprescu- Hirsch. are numeroae conturi in Ciprus s.a. regiuni !…deloc in tara.

  1. E bine totuşi că s-a terminat aici şi nu a mai continuat. Felicitări celor care l-au descoperit. E bine şi pentru el şi pentru noi.

   1. Bine ,Bine ,,dar de ce nu i se confisca ,,TOT, ce nu poate justifica ,Acest lucru este valabil ptr ,,TOTI PENALII ,SMECHERI , SI SANU MAI POATA CANDIDA IN VECI ,,AMIN, vezi cazul vanghelie ,,smecherul ,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *