Acuzaţii

– luare de mită, spălare de bani, folosirea folosirea autorităţii sau a influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite

Situaţie juridică

– urmărită penal, a fost pusă în mişcare acţiunea penală

sursa foto: mediafax.ro

4 thoughts on “Lia Olguţa Vasilescu / primar Craiova (Dolj) – USL (PSD)

  1. A fost acuzată de aceste fapte, este urmărită penal pentru aceste fapte, dar nu s-a demonstrat nici până acum că a făcut aceste fapte.
    Din contră, a făcut foarte multe lucruri bune pentru oraşul Craiova, faptele ei fiind în contradicţie aproape 100% cu cele ale foştilor primari, iar când spun „aproape” mă refer la faptul că şi ceilalţi au făcut lucruri bune, nu că şi Lia Olguţa Vasilescu a făcut lucruri rele.
    Această imagine negativă(scuzaţi cacofonia) a doamnei primar a fost făcută de către contracandidatul ei, Pavel Badea. Pe el trebuie craiovenii să nu-l voteze, iar pe ea s-o voteze!

    1. Aşa consideraţi dvs, dar acuzele sunt serioase. Pavel Badea nu dictează DNA-ului. PSD-ul putea să-şi caute alt om, cât timp femeia are aceste probleme penale.

  2. Ce dracului a facut bun? 5 strazi asfaltate si asta pe fuga, cu 2 luni inainte de alegeri? Psd-style… la puscarie!!

  3. Oameni buni,aceasta politruca a fost votata ,la Craiova,in special de cei care ,zilnic,privesc Antena 3 .Este libertate,insa aici aceasta politruca si-a facut campanie electorala MINTIND. Cei care au votat reprezinta,sa zicem 70% din 38% prezenti.Cine sunt acestia?Majoritatea aceiasi votanti din craiova si anume „BOSOROGII”,ca si subsemnatul,care sunt adusi la vot,in primul rand de cele doua sindicate de pensionari,militari(cei pana la intrarea in NATO),militienii,securistii si pensionarii din sindicatul „mihai Viteazul,fosti activisti de partid,fie cu Stefan gheorghiu,fie Obstesti si condusi de niste fosti directori din constructii si electroputere.De ce voteaza PSD?Primii au primit pensii speciale,media fiind 22oolei,iar ceilaltyi primesc de la PSD(mascat) bani pentru excursii,vizite,etc.Cati tineri sunt cei care voteaza PSD? 1%!?!?!?!?! Ce a realizat aceasta politruca Vasilescu in 4 ani NIMIC.Ce s-a realizat sunt proiectele vechii administratii,care au asigurat si finantarea care a sosit in perioada cand Ponta swe lauda ,ca au preluat mari procente de la UE.,dar pe proiectele din perioada crizei BOC.Ce a facut aceasta politruca?A deschis santiere la stadioane(pe bani de la guvern),construirea de locuinte cu banii chinezilor,care s-au terminat, reabilitarea parcului(cu banii nostri),reabilitarea gradinei botanice,continuarea construirii spitalului(fost pentru bolnavi SIDA) adapostul cainilor de la Breasta.Terminat,decat adapostul si gradina botanica.Atat. Imi pare rau ca tinerii s-au adunat 5000 pentru COLECTIV,nu s-au organizat si nu au venit la vot pentru viitorul lor.De ce nu vin la vot?Lipsa educatiei ,nu sunt informati,sunt preocupati de lucruri marunte,neimportante,nu citesc,in concluzie nici nu stiu cine ii conduce si cine le fura banii si locurile de munca,adica politrucii,de toate culorile Asta este realitatea de la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *